Головна » 2013 » Жовтень » 19 » ЗНО-200. Тиждень 4
15:12
ЗНО-200. Тиждень 4

ЗНО-200 | Tyzhden6 | 19.10.2013 618

Нещодавно було оприлюднено офіційну інформацію щодо пробного ЗНО у цьому навчальному році. Тож розпочнімо новий тиждень підготовки саме з нього.

Що ж таке це пробне ЗНО, ПЗНО, або ж пробне тестування? Це добровільне тестування осіб, які мають намір вступити до вищих навчальних закладів з метою ознайомлення з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Результат пробного тестування не впливає на результат ЗНО з того ж предмета хоча б з тієї причини, що перевіряєте правильність відповідей ви самі, відповідно дізнатися ваш результат можна лише від вас.

Де відбувається пробне ЗНО?

Інформацію про дату та місце проведення учасник пробного тестування дізнається не пізніше ніж за два тижні до початку його проведення. Інформування здійснюється у формі запрошення на пункт пробного тестування, яке буде розміщено на веб-сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО). З досвіду попередніх років можна сказати, що пункти ПЗНО розташовуватимуться у ВНЗ Харкова.

Коли відбудеться пробне ЗНО? Які предмети можна буде скласти на пробному ЗНО?

Терміни проведення пробного тестування: 22 березня 2014 року - українська мова і література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська мова за вибором); 29 березня 2014 року - математика, історія України, біологія, географія, світова література. Одночасно у один і той самий день не можна складати два чи більше різних предметів.


Завдяки проходженню пробного тестування ви можете ознайомитися із процедурою проведення ЗНО / dneprtest.dp.ua

Як зареєструватися на пробне тестування?

Реєстрація учасників пробного тестування здійснюється на підставі заяв, згенерованих після використання спеціальної комп’ютерної програми, яка буде розміщена на веб-сайті ХРЦОЯО, та надісланих поштовим зв’язком на адресу ХРЦОЯО, і оплати витрат на проведення пробного тестування згідно зі згенерованими квитанціями.

Учасник пробного тестування може додати предмет пробного тестування протягом періоду реєстрації. У такому разі особа має надіслати заяву повторно.

Інформація про особливості реєстрації на пробне тестування буде оголошена 29 жовтня 2013 року.

Коли можна буде зареєструватися на ПЗНО?

Термін реєстрації на пробне тестування - 1-30 листопада 2013 року.

Яка вартість пробного тестування?

Вартість пробного тестування з одного предмета складає 89 грн.

Як визначити результат пробного ЗНО, написаного вами?

Результат учасника пробного тестування визначається ним самостійно після виконання всіх завдань. Для цього в пункті пробного тестування після завершення тестування кожен учасник отримує інформацію з правильними відповідями. Результат учасника за виконання тестових завдань визначається за сумою балів, отриманих за кожне правильно виконане тестове завдання.

Також результат учасника пробного тестування може бути встановлений за шкалою 100-200 балів за умови використання учасником спеціального сервісу з визначення результатів пробного тестування, який буде розміщений на веб-сайті ХРЦОЯО.

Обирайте предмети, реєструйтеся і успішно складайте ЗНО! Побачимося наступного тижня.

ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
тиждень-6, ЗНО-200, спецпроект

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту