Головна » 2013 » Жовтень » 5 » ЗНО-200. Тиждень 2
01:16
ЗНО-200. Тиждень 2

ЗНО-200 | Tyzhden6 | 05.10.2013 587

Продовжуємо підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання. Сьогодні ми познайомимо вас із одним із найкорисніших, на нашу думку, сайтів про ЗНО - zno-ua.net.

Цей сайт створено для практично повної підготовки до ЗНО: від вибору тестів, які ви будете складати, до проходження пробного тестування онлайн. Розглянемо сайт детальніше.

По суті, на стартовій сторінці, прогортавши трохи нижче, можна знайти відповідь на всі питання, що можуть виникнути. Ми ж проведемо невеличку екскурсію сайтом.

Спершу відвідуємо Калькулятор тестів ЗНО - сторінку, на якій ви зможете у три кроки дізнатися, які предмети потрібні для вступу на ту чи іншу спеціальність. Головна особливість калькулятора - він універсальний. Спершу обирайте галузь, у якій будете працювати (крок 1). Далі ви обираєте спеціальність, тобто конкретизуєте свій напрям можливої майбутньої діяльності (крок 2). Одразу після цього на сторінці ви отримаєте повний перелік предметів, до яких ви маєте готуватися. При цьому в дужках після кожного зазначається, обов'язковий цей предмет чи на вибір.

Обрали предмети, за якими складатимете тестування? Приступаємо до пошуку університетів, де ви можете навчатися, склавши їх. Переходимо до сторінки пошуку університетів за тестами, де все відбувається так само у три кроки. Обираймо регіон навчання (крок 1) на панелі зліва, далі - три предмети, які ми складаємо (нагадаємо, українська мова та література є обов'язковим предметом) (крок 2). Якщо вас цікавить лише ступінь бакалавра, то відмічайте чекбокс і навпроти опції "Тільки ОКР "Бакалавр". Натискаємо кнопку "Пошук" - і отримуємо список університетів, галузей та спеціальностей, на які можна вступити, складаючи ЗНО з обраних предметів.

Тепер залишилося найголовніше - підготовка до оцінювання. Для цього адміністратори сайту люб'язно надають можливість проходити завдання ЗНО минулих років та абсолютно безкоштовно дізнатися свій результат. Можна обирати режими проходження (без урахування та з урахуванням часу). Крім того, на кожній інформаційній сторінці про предмет є посилання на ресурси з підготовчими матеріалами, а також поради викладачів ВНЗ та ЗНЗ, випускників з приводу складання іспитів. Ви можете додати свої коментарі через соціальну мережу ВКонтакте до кожної зі сторінок.

Отож, не забудьте заглянути на сайт zno-ua.net і додати його собі у закладки, майбутній абітурієнте!

На сьогодні це все. Бажаємо вам удачі у підготовці та складанні! Чекайте наступного тижня нових публікацій.

***

Усі статті спецциклу "ЗНО-200" ви можете переглянути за цим посиланням.

ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
тиждень-6, ЗНО-200, спецпроект

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту