Головна » 2014 » Червень » 20 » Згадка про добро і зло
17:26
Згадка про добро і зло

Шкільними коридорами | Tatyana | 20.06.2014 469

Шостого травня на базі нашої школи пройшов семінар з етики. У його рамках Філонова Наталія Олександрівна дала відкритий урок у 6-А класі, а Волченко Інга Романівна – виховний захід у 5-А класі.

/ tyzhden6.at.ua

Учні 6-А класу спочатку згадали тему «Громадянин демократичної держави», яку вивчали на попередньому уроці. Відповідати на питання учителя було дуже цікаво, адже вони були записані на паперових літачках, яких Наталія Олександрівна пускала в клас. Вдома діти приготували листи президенту зі своїми пропозиціями щодо майбутнього України. Протягом уроку за темою «У чому полягає етика відносин між народами в демократичному суспільстві» учні згадали, люди яких національностей живуть на території України, назвали їхні найоригінальніші традиції, показали на карті держави, з якими межує наша Батьківщина, розглянули поняття «фашизм», «нацизм», «патріотизм» та «толерантність», переглянули відео про наслідки фашизму.

/ tyzhden6.at.ua

Тема виховного заходу Волченко Інги Романівни була дуже цікава та завжди актуальна – «Людина починається з добра». Краще засвоїти відомі усім з дитинства істини допомагали майже справжні Зло та Добро (учениці 10 класу Шевченко Владислава та Антонова Ірина), які грали з дітьми та заплутували їх. Учні 5-А працювали з картками різного виду, відновлювали прислів’я, обговорювали життєві ситуації: захворіла бабуся, її треба доглянути; прийшла з роботи втомлена мама, а братик вередує тощо. Пригадуючи правила хорошого тону, діти засвітили сонечка ввічливості та доброти. Протягом усього заходу лунала красива музика, яка допомагала дітям обирати правильні відповіді.

/ tyzhden6.at.ua

Усі учасники семінару ще раз звернули увагу на те, що потрібно з повагою ставитися до інших, оскільки і добро, і зло обов’язково повертаються до людини.


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
шкільними коридорами

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту