Головна » 2016 » Травень » 19 » «ТИЖДЕНЬ 6» ХОЧЕ ПОДІЛИТИСЯ РАДІСТЮ
18:07
«ТИЖДЕНЬ 6» ХОЧЕ ПОДІЛИТИСЯ РАДІСТЮ

Скулспецкор | Sleta | 19.05.2016 420

       З 28 по 30 квітня у Миколаєві відбувся ХІХ Міжнародний конкурс шкільних медіа, у якому взяла участь делегація нашого міста.

       Учениці ІГ №1 Ступак Карина, Золотарьова Анастасія та Черкашина Софія відправили для участі друковану настінну газету «Гімназія Times»; Орлов Владислав від імені ІЗОШ №2 представляв газету міської асоціації дитячо-юнацьких організацій загальноосвітніх закладів міста «Нове покоління»; «Погляд гімназиста» ІГ№3 відстоювала Яремчук Катерина, а Сльота Богдан разом з керівником групи, учителем української мови та літератури Липовою Оленою Володимирівною, презентували шкільну інформаційну службу «Тиждень 6» ІЗОШ №6. Наймолодша учасниця, Кондратенко Марія, учениця ІЗОШ №10, власноруч виготовила стіннівку «Життя без електротравматизму».

/tyzhden6.at.ua

 

         Програма конкурсу була досить насиченою та різноманітною: майстер-класи для юнкорів про особливості професії журналіста; практичний семінар лідера спільноти Google Educators Group Букач А., на якому найцікавішим був момент, коли завдяки веб-камері ми зняли коротке відео про нас і за хвилину змогли його переглянути. Прес-конференції з президентом конкурсу Головченком Г., головою Миколаївської обласної ради Москаленко В., мером м. Миколаєва Сєнкевичем О., зустріч із поетесою Бережко-Камінською Ю. та багатьма іншими цікавими людьми, яким можна було не лише поставити питання, а й сфотографуватися із ними. Презентація патрульної поліції Миколаєва, після якої юнкорів на лімузинах перевозили до Палацу творчості учнів, фотосесія на червоній доріжці та інтерв’ю, церемонія нагородження переможців і прямий ефір на ТК ТАК ТV так само нікого не залишили байдужим.

/tyzhden6.at.ua


       Усі учасників ізюмської делегації було нагороджено дипломами лауреатів, до того ж першими. Наша шкільна інформаційна служба «Тиждень 6» може пишатися тим, що отримала перемогу в номінації «Краще електронне видання». Нагороджувала нас оглядач порталу «Детектор медіа» Катерина Толокольнікова від імені усього ГО «Телекритика».

/tyzhden6.at.ua


       30 квітня усі мали змогу наостанок отримати задоволення від прогулянки Миколаївським зоопарком.

/tyzhden6.at.ua

 

       Хочу сказати, що ми раді були відвідати цей захід, на якому змогли отримати безцінний досвід, познайомитися із багатьма іншими талановитими виданнями. Сподіваємося і наступного року відвідати вже ХХ, ювілейний, конкурс шкільних медіа.

/tyzhden6.at.ua

 

       Учениця 5-А класу ІЗОШ № 10 Кондратенко Марія зазначила:

- Лише в цьому році я дізналася про конкурс шкільних медіа, вперше взяла у ньому участь – і стала лауреатом. Відтепер щороку буду брати участь у ньому, намагатимуся отримати перемогу та відвідати ще раз таке гарне місто Миколаїв, яке стало моєю частинкою.
 

       Отож, емоцій від подорожі дійсно залишилося дуже багато. Були моменти радості, щастя, хвилювання, а от сум і втома так і не змогли нас подолати. Нам часто говорили, що ми дружні і веселі, але ніхто не міг повірити, що наша команда познайомилася в автобусі Ізюм-Харків. Більшість запрошених на конкурс поважних осіб згадували наше славне місто і раділи нашій активності та заряджалися від нас позитивом!

 

Сльота Богдан, 10-А


 

P. S. Від імені Олени Володимирівни особлива подяка за роботу висловлюється

Сльоті Богдану

Гуменній Тетяні

Черепні Дар’ї

Богдан Юлії
 

А також усім, хто фотографував та фотографувався, допомагав друкувати тексти, про кого було або тільки буде створено матеріали!!!

Вкотре закликаємо до співпраці!

Звертайтеся до Липової О. В. безпосередньо або пишіть на скриньку elena.lena-lipovaya@yandex.ru

Стаття про Міжнародний конкурс шкільних медіа на osvita.mediasapiens.ua

Фото з Миколаївського зоопарку дивіться тут.

Фото з Міжнародного конкурсу шкільних медіа дивіться тут.

Фото, зроблені "Тижнем 6", дивіться тут.

 


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту