Головна » 2016 » Березень » 3 » Тест "Магеллано Університет"
20:10
Тест "Магеллано Університет"

Discovery | Sleta | 03.03.2016 918

       Наприкінці 2015 року Програмою Розвитку ООН в Україні було розроблено портал із профорієнтації для школярів «Моя кар’єра» (www.mycareer.org.ua). Сайт надає профорієнтаційні послуги. Також на ньому є можливість пройти ліцензований міжнародний тест профорієнтаційної методики «Магеллано Університет» для визначення інтересів, вмінь та навичок школярів.
 

       Тест є ефективним інструментом для вибору майбутнього напрямку навчання та є рекомендованим Міністерством освіти і науки України для профорієнтаційної роботи із учнями старших класів.

       Наголошуємо, що тестування є доступним для всіх бажаючих на веб-порталі(www.mycareer.org.ua) і є безкоштовним.

       Слід зауважити, що тестування «Magellano Університет» он-лайн на сайті http://www.mycareer.org.ua/ (триває близько 2,5 год.).

       Профорієнтаційна тестова батарея «Магеллано Університет» була розроблена в Італії компанією Giunti OS спільно з університетом міста Падуя.

«Магеллано Університет» є важливим інструментом для мотивованого вибору напрямку вищої освіти, оскільки забезпечує всебічний психологічний аналіз інтересів, нахилів та здібностей молодої людини, її ставлення і мотивацію до навчання, аналіз інших факторів, що впливають на професійну діяльність.
Підліток та його батьки отримують додаткову інформацію, яка суттєво допомагає в прийнятті остаточного рішення щодо вибору майбутньої професієї.

       Тестування «Магеллано Університет» допомагає:

  • виявити схильності і здібності підлітка до різних видів діяльності;
  • визначити професійну сферу, в якій майбутній студент зможе максимально реалізувати свої здібності, а значить досягти найбільшої ефективності та задоволення від майбутньої професійної діяльності;
  • мотивувати старшокласника самостійно зробити вибір освіти, тобто самостійно прийняти своє, можливо перший, життєво важливе рішення;
  • побудувати стратегію підготовки до вступу до ВНЗ на підставі результатів тестування;
  • досягти взаєморозуміння між батьками і підлітком стосовно його вибору подальшої освіти.
     

       Тестова батарея розроблена для старшокласників, випускників шкіл, середніх спеціальних навчальних закладів, абітурієнтів, які вагаються стосовно правильності попереднього вибору. Вік учасників тестування - від 15 років до 21-25 років.

       Українська адаптація тесту проходила в 2011-2012 роках і була проведена групою психологів (Бурлачук О. Л., Рахубовська К. Г., Шаповалов В. А.) під керівництвом доктора психологічних наук, дійсного члена АПН України, професора Бурлачука Леоніда Фокича.

Джерело: osvitaizuma.klasna.com


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту