Головна » 2014 » Липень » 2 » Стежка у доросле життя
18:06
Стежка у доросле життя

Шкільними коридорами | Tatyana | 02.07.2014 585

Перед початком літа випускники нарешті усвідомили, що вони перетнули чарівні кордони дитинства, а школа з її уроками, перервами, учителями залишилася позаду.

Буквально вчора для них пролунав останній дзвоник, а вже завтра на світанку батьки зі сльозами на очах благословлятимуть їх на нове, самостійне життя.

31 травня 2014 року 36 учнів нашої школи отримали атестати про базову середню освіту.

Спершу на випускників чекала фотосесія містом. «Автобус відвіз нас до Свято-Вознесенського кафедрального собору, у якому отець Сергій відслужив молебень за безхмарне майбутнє, - повідомив «Тижню-6» Павлюк Олег. - Наступним пунктом нашого маршруту стала купальня Піщанської Богоматері, а потім ми відвідали Новий міст та Центральний парк. Після цього ми повернулися до школи і стали чекати на урочисту частину нашого вечора».

/ tyzhden6.at.ua

Найочікуваніша подія у житті школи та району розпочалася о 20:00 з виходу випускників та напутнього слова директора. Учні середньої та старшої школи приготували сюрприз-привітання – переспів хіта «Ґанґнам стайл» під назвою «Опа, випускник!».

/ tyzhden6.at.ua

Ведучими вечора були Волченко Інга Романівна та Липова Олена Володимирівна. Вони доклали усіх зусиль, аби з гумором і водночас із серйозністю розповісти гостям про шкільне життя колишніх одинадцятих класів. Кожен випускник запам’ятався чимось особливим: один – мастак на усілякі кумедні витівки, інший – майстер на всі руки, третій – знавець іноземних мов… І організатори свята не забарилися оригінально їх обіграти: колишніх учнів було об’єднано в номінації відповідно до шкільних досягнень. Так, «Золотою парочкою» стали медалісти – Мартич Єлизавета та Павлюк Олег; «Весь як на долоні» не вміє приховувати своїх емоцій; знавці мод «Із дитинства мають смак»; у людей без комплексів усе «Мусі-пусі»; своєрідні рекордсмени школи можуть з гордістю запитати: «А вам слабо?»; володарі крутих байків, джипів та горщиків рухаються як завгодно, «Аби не пішки»; а для того, аби заспокоїти найвибуховіших хлопців та дівчат, доведеться застосовувати «Приборкання норовливих»!

Перша вчителька  Дузинкевич Тамара Дмитрівна та класний керівник 11-Б класу Цідило Ольга Миколаївна  привітали випускників із закінченням школи. Далі настала черга пісенних номерів: Дубина Сергій, Павлюк Олег та Філонов Денис, сумуючи за шкільним життям, виконали пісню «Останній раз»; дівчата 11- х класів  висловили свою вдячність татам, а хлопці – мамам. Павлюк Наталія Володимирівна, Прокопенко Наталія Миколаївна та Філонова Наталія Олександрівна разом зі своїми синами виконали чуттєву пісню, у якій  вибачились один  перед одним за всі конфлікти та непорозуміння, що виникали між ними, супроводжуючи це зворушливим танком.

Після душевних привітань батькам настала черга вітального слова для вчителів. Випускники, демонструючи неабиякий поетичний хист, звернулися до своїх шкільних наставників, висловлюючи жаль з приводу швидкого закінчення навчання, а дівчата ще й виконали безсмертний хіт «Высокое званье учитель…».

.

/ tyzhden6.at.ua

На завершення екс-одинадцятикласники заспівали прощальну пісню, у якій запевнили, що не забудуть шкільні роки, які принесли їм як несказанно багато радості, так і дещицю невдач, але, однак, лише загартовували їх та готували до майбутніх звершень.

Дивіться ФОТО з місця події:


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
Стежка у доросле життя, шкільними коридорами, Тиждень6

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту