Головна » 2015 » Серпень » 25 » Ось і пролунав Останній дзвоник
13:25
Ось і пролунав Останній дзвоник

Шкільними коридорами | Sleta | 25.08.2015 405

Ось і пролунав Останній дзвоник
Радість заповнила мій ранок. Задзвеніла кришталевими дзвіночками, забилася птахом у тісних грудях. Адже сьогодні незвичайний день. Це день, коли і дорослі, і діти стають трішки іншими. Для мене цей останній дзвоник — сумний дзвоник, сумний і неповторний, останній юнацький крок перед стрибком у доросле життя. А хтось ще буде жити школою, дихати її незвичайним запахом кілька років, дарувати вчителям квіти в хрусткому целофані, бешкетувати на незвичайно коротких перервах.
Ось вже час нам виходити на лінійку, аби розпочати прощання. Я вкотре запевняю себе: коли доведеться залишити школу, смутку в душі не буде,але серце заперечує це,сльози самі з’являються в очах.
Так важко розлучатися з нашою другою мамою - Тетяною Олександрівною. Але час настав. Ми виросли і змушені покинути рідний дім.
Щирі слова побажань лунали цього дня від вчителів, учнів та їх батьків. Гарними хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів. Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. Полетіли далеко у височінь кулі побажань…

/tyzhden6.at.ua


І настала хвилююча мить… Звучить останній дзвоник. Радість та смуток переповнюють наші серця. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. Зі щемом у серці згадуємо шкільні роки, які світлими споминами залишають незгладимий слід у людській пам’яті.

/tyzhden6.at.ua


А вже наступного дня – випускний. Цього року на шкільному подвір’ї ми лише випустили голубів та подарували вальс, вічний, як усе насправді важливе, а урочиста частина із врученням атестатів, привітанням учителів та батьків відбулася у Будинку культури імені Кірова.

/tyzhden6.at.ua
 

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!
 

Антонова Ірина, 11-А


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту