Головна » 2013 » Вересень » 15 » Олімпійські змагання
11:34
Олімпійські змагання

Шкільними коридорами | Tyzhden6 | 15.09.2013 466

У п'ятницю, 13 вересня, пройшли заключні шкільні змагання, присвячені Дню фізкультурника та Олімпійському тижню загалом.

Хоча насправді олімпійський тиждень триває з 9 по 15 вересня, через завершення навчального тижня спортивні змагання проводять у п'ятницю, що вже стало незмінною традицією нашої школи.

На противагу минулому року, коли небо застлали хмари і олімпійське дійство довелося скоротити за часом та провести у спортзалі, цьогорічна тепла та майже безхмарна погода, навпаки, усіляко сприяла підтримці спортивного духу. Загалом, за оцінками наших кореспондентів, урочистості тривали майже 4 години!

Початок спортивних змагань ознаменувався урочистою лінійкою. На ній було нагороджено переможців конкурсу стіннівок. Не оминули і видатних спортсменів нашої школи -  їм видала почесні грамоти директор школи Полешко Лариса Вікторівна.

Спортивно-музичний подарунок підготували для школярів четвертокласники, продемонструвавши наочно такі популярні види спорту, як біг, футбол та баскетбол.

Фізкультрозминку влаштували учениці 11-х класів під ритмічну та запальну музику. Мимохіть підтанцьовували всі учасники лінійки - і навіть вчителі!

Після напутнього слова вчителя фізкультури Єгупової Олени Олександрівни учні середньої та старшої школи бадьорим кроком попрямували до футбольного поля та волейбольного майданчика.

Окремо було організовано змагання для 5-9, 10-11 і 2-4 класів. Першокласники сьогодні мали змогу відпочити.

Для п'яти-дев'ятикласників було організовано такі конкурси, як "Пінгвін" - потрібно було пронести м'яча між ногами і якомога швидше принести його наступному у команді; "Футбол" - проведення м'яча ногами уздовж дистанції; "Теніс" - перенесення надувного м'яча на тенісній ракетці по дистанції туди і назад. Ще одне змагання було пов'язане з лавкою - учням пропонувалося проповзти по ній якомога швидше і передати естафету іншому. Усі змагання проводилися між паралелями, тож поступів ніхто нікому не надавав.

Десятий та одинадцяті класи змагалися один проти одного у командному волейбольному поєдинку. Десятикласників було ледь чи не вдвоє більше, аніж випускників, проте на момент спостережень наших журналістів перевага була на боці останніх.

Для юних спортсменів у молодшій школі влаштували дещо кумедні змагання. Одним із них був пробіг у обручі туди і назад. Загалом між друго-четвертокласниками панувала не стільки змагальна, скільки доброзичлива та весела атмосфера. Можливо, саме тому другі та четверті класи звели шкільну Олімпіаду до нічиєї. Єдину перемогу у молодшій школі здобули учні 3-А класу.

Про результати змагань між іншими класами пообіцяли оголосити на урочистій лінійці, присвяченій закриттю Олімпійського тижня у нашій школі, яке відбудеться 16 вересня.

ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
шкільними коридорами, тиждень-6

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту