Головна » 2015 » Лютий » 21 » Новий рік по-новому!
14:13
Новий рік по-новому!

Шкільними коридорами | Sleta | 21.02.2015 363

      Надворі зима, і холодний вітер жбурляє в обличчя снігом. Починаються зимові розваги, новорічні вистави. Казка так і манить своєю таємничістю. Кожному хочеться, щоб його мрії здійснилися. І це можливо. Варто лише дуже захотіти. І не треба їхати за тридев’ять земель, варто просто прийти до рідної школи на новорічне свято!

      Учні 1–5 класів, готуючись до театралізованої вистави, ретельно добирали костюми та вражали однокласників своєю фантазією, оригінальністю та талантами. Вітаючи одне одного з Новим роком, учні 6-А співали частівки і танцювали східний танець; 6-Б показав ремікс казки «Ріпка»; 7-А написав свою історію про дива, яким здійснюватися допомагає дружба, а 7-Б, співаючи та танцюючи, заводив зал.

Свято 1–5 класів /tyzhden6.at.ua

Виступи 6-7 класів /tyzhden6.at.ua

      Але найцікавіше було 29 грудня, коли  у нашій школі відбулася прем’єра власних казок від учнів 9-х, 10-го, 11-го класів та колективу вчителів. Учні ж 8-х класів, вітаючи присутніх на святі, допомагали своїм старшим друзям та забезпечували гарний настрій протягом вечора.

     Учні 9-х класів взяли за основу казку «Дванадцять місяців», до якої додали персонажів з більш нових історій. Одним із них став відомий Віталька, який за наказом принцеси пішов до лісу за підсніжниками для своєї коханої Наташі. Але там він зустрівся з ялинками, бригадою злого Вовка, Чорним Плащем, східними дівчатами та циганкою. У фіналі все ж таки перемогло кохання!

Виступ 9-их класів /tyzhden6.at.ua

      Класний колектив 10-го класу поставив виставу про 3 бажання Червоних Капелюшків, у якій Джина виконувала усі забаганки примхливих капризуль. Учні приміряли на себе різні ролі (навіть іншої статі). Виступ розпочав ліричний танець, який змінив запальний кан-кан. Супергерої перемагали гопників, Діма Коляденко вчив ходити на підборах… Все це закінчилося дуже весело.

      11-А представив музичну версію казки про Попелюшку. Спектакль сповнений майже справжніх чудес і чарівних перетворень, гумору, пустощів, музики і танців. І дівчат, і хлопців, і навіть дорослих захопив та зачарував дивний світ доброї казки про чуйне серце, світлі почуття, душевну доброту і вічну мрію кожного про щасливе виконання усіх бажань.

Виступ 11-го класу /tyzhden6.at.ua

      Виступ учителів був по-справжньому феєричним. Всі показали свої неперевершені акторські здібності та вміння пожартувати, навіть нічого не говорячи, а тільки виконуючи рухи своїм тілом. У своєму сценарії вчителі змогли поєднати ліричну історію Кози, брутальні дії розбійників та дуже загадкову дружбу дівчат, Дракона, Комарика та Вітальки. Бачити людей, які багато років навчають нас та пояснюють, що під час навчання поведінка повинна бути належною, –  неймовірно. На сцені вони були іншими. На нашу думку, учителі забули про свою професію – були розкутими і виклалися на повну!

Виступ вчителів /tyzhden6.at.ua


      Глядачі оцінили всі виступи дуже високо, бурні оплески не стихали ні на хвилину. Гарний настрій нам забезпечено на цілий рік!

 

Антонова Ірина, 11-А, Гуменна Тетяна, 10-А, Сльота Богдан, 9-А.


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту