Головна » 2014 » Квітень » 29 » Назад у майбутнє
15:40
Назад у майбутнє

Шкільними коридорами | Tyzhden6 | 29.04.2014 460

Мабуть, недарма перший місяць весни починається зі свята жіночої краси, ніжності та любові. Незважаючи на погоду до та після 8 Березня, Міжнародний жіночий день напевне зустрічає нас сонячним теплом та світлом, ароматом квітів та шоколаду, а у школі – ще й черговим святковим концертом.

Від дня самоврядування випускники вирішили відмовитись, тож усі зусилля було спрямовано на концерт. І, як зізнаються вчителі, він дійсно видався чудовим!

Перед початком зал розігрівали Марина Олександрівна та Інга Романівна хітом «За четыре моря». Хвилю енергії від них з радістю перехопили ведучі свята – Прокопенко Віктор та Павлюк Олег.

Зворушлива пісня про маму від дітей учителів / tyzhden6.at.ua

Відкривався захід музичними та ліричним привітаннями дітей наших вчителів: зворушлива пісня про маму, не менш проникливий вірш у виконанні Кремльова Ростислава та гітарне соло Ольги Ткаченко. Далі до привітання долучилися класи – від першачків до випускників.

Безумовно, ця пара стала найчудовішим виступом концерту / tyzhden6.at.ua

9-А клас вирішив поєднати кумедну сценку «Мне нечего надеть» з проникливою піснею «Снег» - і не прогадав. Присутніх у залі надзвичайно вразив вальс від наймолодших учасників заходу – учнів 1-А класу. 5-Б клас продовжив традицію минулого року і знову показав надзвичайно смішні сценки та віршові композиції. Четверокласники вдихнули у концерт трохи народності, танцюючи та співаючи: «Ой мій милий вареничків хоче!». 9-Б клас услід за першачками летів вальсовою доріжкою «На крилах кохання». Десятикласники продемонстрували музично-ліричну композицію на слова актуального нині вірша Костянтина Симонова «Жди меня». Тоді 8-А клас вирішив розвеселити присутніх суто шкільними жартівливими ситуаціями – і отримав заслужені оплески!

"Жди меня, и я вернусь..." / tyzhden6.at.ua

"Желаем, чтобы вы все были здоровы..." / tyzhden6.at.ua

Насамкінець голосисті одинадцятикласниці словами Олени Ваєнги побажали, щоб ми усі були здорові, а сонце над нами світило якнайяскравіше. Нехай так і буде, і не лишень 8 Березня, а й цілий рік поспіль – до наступної весни.


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
тиждень-6, шкільними коридорами

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту