Головна » 2016 » Квітень » 5 » МИ ЩЕ ПОВЕРНЕМОСЯ!
20:22
МИ ЩЕ ПОВЕРНЕМОСЯ!

Скулспецкор | Sleta | 05.04.2016 331

       12 березня наш 10-А клас їздив на довгоочiкувану екскурсiю до Харкова. Це було незабутньо, емоцiї переповнюють до сьогодні.

       Вранцi ми поїхали до розважального центру «Шато-Ледо» кататися на ковзанах та роликах. Щоправда, не обiйшлося без випадкiв, коли ми каталися не на ковзанах, а на пузi (учасники: Довбуш Iрина, Коваль Богдан, Забашта Роман, Дмитро Ткаченко), та всi залишилися живими. Пiсля цього нам сказали, що оскільки ми приїхали великою компанією, то зможемо сходити в 7D на будь-який фiльм безкоштовно. Звичайно, нас це порадувало. Наша команда з 7 чоловiк обрала фiльм-екстрiм про пригоди на водних скутерах. Отримані враження нас здивували, бо це було неперевершено. Склалося таке враження, немов ми насправдi стали учасниками того фiльму.

/tyzhden6.at.ua


       Потiм за планом нашої екскурсiї ми поїхали на центральну площу Харкова, на якій проходило свято Масляної. Люди були веселi, привiтнi. Свято ми застали в повному розпалi. Цiкавi виступи спiвакiв, музикантiв, рiзнi конкурси заохочували всiх до веселощiв. При нас готували запашний шашлик, пекли млинцi з рiзними начинками, розливали гарячий глiнтвейн. Атмосфера була настiльки прекрасною, дружньою, доброю, що не хотiлося вiд`їжджати.

/tyzhden6.at.ua


       Під вечір ми приїхали до театру iменi Т.Г. Шевченка на постановку «Примадонна», яка тривала 3 години. Я вперше була у справжньому театрi i, чесно кажучи, залишилася задоволеною. Гра акторiв вражаюча, захоплююча, дуже цiкава. Вони справжнi молодцi, я на мить теж захотiла опинитися разом з ними на сценi. Думаю, як би я не намагалася, але цих вражень не передати, потрiбно самому там побувати та пережити ці емоції.
Повернулися додому ми пiзно, але це було того варте. З нетерпiнням чекаємо на наступну подорож. А знаєте, такi поїздки роблять нас бiльш дружнiми, тому раджу всiм брати в них участь.

Довбуш Ірина, 10 – А

 

У березні, на весняних канікулах, учні 2-х, 4-х і 6-х класів їздили до Харкова. Екскурсія розпочалася з «Французького бульвару», у якому ми проводили День здоров’я. Ми каталися на роликах. Багато хто не вмів цього робити, але під кінець навчився. Це було так захоплююче, що наші керівники Якімова Марина Миколаївна та Заікіна Лідія Олександрівна теж стали на ролики.

/tyzhden6.at.ua

/tyzhden6.at.ua


Другою зупинкою був кондитерський завод «Лісова казка», де нам показували виробництво жувального зефіру та вафель, які навіть дали скуштувати. З подарунками та гарним настроєм ми повернулися додому!

/tyzhden6.at.ua


Якімов Олег, 10 – А


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту