Головна » 2013 » Листопад » 7 » Юні репортери. Олімпійський тиждень у школі очима учнів
23:47
Юні репортери. Олімпійський тиждень у школі очима учнів

Шкільна творчість | Tyzhden6 | 06.11.2013 802

Майже два місяці минуло з Дня фізкультурника, проте учні продовжують ділитися своїми враженнями про проведений захід та місце спорту в житті людини взагалі. "Тиждень-6" публікує нариси юних репортерів про Олімпійський тиждень, проведений аж 9-13 вересня цього року.

***

У нашій школі проходив олімпійський тиждень. В цей тиждень у нас відбулися змагання між класами, а також був конкурс малюнків про спорт.


Спортивні змагання у молодших класах / Фото надано репортерами 4-х класів

Найбільш мені сподобався відкритий урок з моєю вчителькою Мариною Миколаївною. На цьому уроці я дізнався все про олімпійські ігри. В п’ятницю, разом з всією школою, ми робили зарядку. Грала гучно музика. Було цікаво та весело.

А головне пам’ятай – «Спорт наш друг»!

Мирониненко Дмитро, 4-А клас.

***


Учні молодших класів виступають на лінійці / Фото надано репортерами 4-х класів

З дев’ятого по тринадцяте вересня в нашій рідній шостій школі було оголошено спортивний тиждень. У четвер у нас було змагання з 4-Б класом. Спочатку ми стрибали з м’ячем поміж колінками на швидкість. Потім кидали його в кільце, передавали естафету. Окрім цього було ще багато цікавих конкурсів. Останнє змагання проводили для хлопців: потрібно було підтягнутися на перекладині. Хлопці виявили витривалість і силу, підтягнувшись по десять разів. Зрештою, перемогла дружба.

У п’ятницю, тринадцятого вересня, мені дуже сподобалась розминка, яку проводили дівчата із одинадцятих класів. Все проходило у вигляді танцю. Старшокласниці показували кумедні рухи, а ми за ними повторювали. Це було весело та цікаво. Потім ми дивилися, як змагалися учні перших, других та третіх класів. Весь наш клас вболівав за них.

Після змагань ми попрямували до свого класу з грамотою, яку повісили у класний куточок. Веселі та радісні, ми пішли додому розказувати батькам про наші успіхи.

Самаркіна Євгенія, 4-А клас.

***

Щоосені в нашій школі №6 м. Ізюма відзначається свято, яке вже стало гарною традицією. Це - День фізичної культури та спорту.


Спортивні змагання у молодших класах / Фото надано репортерами 4-х класів

Кожного року у заході бере участь дедалі більше школярів. Зранку учні збираються на шкільному подвір’ї, де починаються різні змагання. Якщо збоку подивитися на те, що відбувається на спортмайданчику, то можна побачити команди справжніх спортсменів. Одні з них бігають короткі дистанції, інші беруть участь у стрибках у довжину або у різноманітних іграх з м’ячем. Старшокласники бігають марафон на 1 км – це, мабуть, найскладніше змагання. І за цим спостерігають глядачі: батьки, вчителі та навіть перехожі. Всім цікаво дізнатися результати змагань. А скільки радощів у переможців цього свята! Їм вчителі вручають грамоти, і за них радіють не тільки класні керівники, а й їхні однокласники. Спортивне свято, мені здається, – найулюбленіше свято серед школярів, бо тут оцінюють не розумові вміння, а спортивні навички.

Саме з таких шкільних свят і виходять у світ справжні спортсмени, які згодом беруть участь у Олімпійських іграх.

Степаненко А., 4-Б клас.

***

Спорт - це здоров’я. Він покращує нашу фізичну форму і додає нам енергії. Завдяки спорту ми активніші, що добре впливає на наше повсякденне життя. Неважливо, яким видом спорту ти займаєшся. Це може бути футбол, баскетбол або просто їзда на велосипеді. Головне, щоб спорт допомагав тобі організовувати здоровий відпочинок.

Приходченко Дарина, 6-А клас.

***

У житті найголовніше - це здоров’я, а зміцнити його допомагає спорт. Якщо ми просто бігаємо наввипередки або граємо в футбол,теніс, то це вже зміцнює наш організм. Навіть якщо ми не займаємося спортом у повсякденному житті, а лише сидимо за комп’ютером, то завжди можемо покластися на нашу вчительку, адже вона знає, що треба, щоб ми почали займатися спортом.

Купріянова Анна, 6-А клас.

P.S. від "Тижня-6". Сподіваємось, що такий матеріал не буде єдиним, і учні як молодшої, так і старшої школи тішитимуть нас оригінальними та цікавими статтями.

ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
юні репортери, тиждень-6, шкільна творчість

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту