Головна » 2014 » Вересень » 7 » І ЗНОВУ РАЗОМ…
19:03
І ЗНОВУ РАЗОМ…

Шкільними коридорами | Sleta | 07.09.2014 503

Як би не хотілося, щоб літо не завершувалося, але першого вересня у свої права вступає золотокоса осінь. У цей день до шкільної родини шостої школи приєдналося  72 першокласники. Вперше за декілька років наша школа прийняла таку велику кількість учнів у паралель, тому було відкрито аж 3 класи.


       Цього року лінійка почалася нетрадиційно. Замість банального вступу - запальний флешмоб, замість офіційних ведучих - незвичайні персонажі:  Говорулькіна, Лєнтяйкін, шкільний Домовик Кузя. Все почалося з того, що Домовик Кузя поцікавився, чи всі класи присутні на лінійці. Потім до слова було запрошено директора школи Полешко Ларису Вікторівну, яка побажала учням успіхів у навчанні та надала слово почесним гостям: представнику Південної залізниці, довіреній особі Героя України, народного депутата, Голови партії «Відродження» Остапчука Віктора Миколайовича Кравцову Валерію Анатолійовичу; начальнику управління молоді та спорту Ізюмської міської ради Козлову Юрію Олексійовичу та методисту відділу освіти Жувако Ірині Володимирівні. Вони привітали всіх присутніх з початком нового навчального року, а Кравцов Валерій Анатолійович подарував першокласникам книги для читання, випускникам – збірки, присвячені державній символіці України, а для усіх учнів приємним сюрпризом став тенісний стіл. Після цього першачки порадували присутніх веселими частівками, разом з одинадцятикласниками  станцювали танок. Наша школа пишається своїми відмінниками. Саме їм було надано можливість разом з учнем 11-А класу Колісником Кирилом та ученицею 1-А класу Можна Ксенією дати перший дзвоник.

Традиційно, приймаючи наймолодших учнів до нашої шкільної організації «Сузір,я», старшокласники завязали їм галстуки з побажанням дружби та злагоди у новому колективі. Згодом  до слова запросили класних керівників перших класів Заїкіну Лідію Олександрівну та Якімову Марину Миколаївну, які звернулися з напутнім словом  до своїх дітлахів. Наприкінці свята батьки випускників поздоровили їх з останнім  роком навчання, а старшокласники вперше завели  малюків до школи під барвистою веселкою зі стрічок.

 

/ tyzhden6.at.ua

На цьому побажання не завершилися. Двері класних кімнат батьки першокласників відчинили з короваєм. Учні усієї школи почали новий навчальний рік з уроку «Україна – єдина держава».

«Тиждень-6» приєднується до усіх привітань та поздоровлень, бажає успіхів, творчості та фантазії, сил і наснаги у навчанні! 
 

 

Дивіться ФОТОЗВІТ зі свята:

  • Святкова лінійка
  • Святкова лінійка
  • Святкова лінійка
  • Святкова лінійка

ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:
Теги:
шкільними коридорами

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту