Головна » 2016 » Лютий » 10 » Час летить як ураган
10:19
Час летить як ураган

Шкільними коридорами | Sleta | 10.02.2016 404

       Осінь промайнула для всіх нас дуже швидко, навіть не помітили, як почалася найвеселіша частина зимової пори, коли навіть дорослі, пригадуючи дитинство, катаються на ковзанах або лижах, ліплять сніговиків, грають у сніжки, прикрашають свої оселі.

       У нашій школі довгоочікувані новорічні свята, які повністю належать красуні ялинці, що виблискувала яскравими барвами у спортивній залі, пролетіли як ураган. Учні 1 – 5 класів із нетерпінням чекали на появу Діда Мороза і його онучки Снігуроньки, щоб разом подолати витівки старої Баби Яги та зустрітися з казковими героями. За перемогу над злими персонажами дитячих казок діти отримали солодкі подарунки.

/tyzhden6.at.ua

       У старших класах новорічне свято пройшло дещо інакше. Учні 6-х класів вітали присутніх веселими піснями і танцями. 7 – А підготував новорічну програму, у якій розповідалося про те, як слід зустрічати Новий рік, як добирати сукню або костюм для новорічної ночі, як не захворіти перед святами, яке меню скласти, щоб гості у твоєму домі почувалися якомога краще. Гумористичні сценки про Новий рік підготували учні 7 – Б класу. Учні 8-А класу запропонували подивитися на шкільне життя не лише очима дітей, а й учителів, зокрема класного керівника Липової О.В. Казку про пригоди звичайних дівчат, Дідів Морозів та Сніговика у новорічну ніч вигадали учні 8 – Б класу. Яскравим та гумористичним стало музичне папурі 9 – А класу «Одна вдома», у якому взяли участь не лише учні класу, а й вчителі Макаренко Ю.О., Дєньгін М.В. та Айвазян І.Р. Пародію на зірок естради підготували учні 9 – Б класу.

/tyzhden6.at.ua

       10 – А клас поєднав у своєму виступі сцени з кінофільмів «За двома зайцями», «Іван Васильович змінює професію» та «Любов і голуби». Допомогли їм у цьому Лисенко В.С., Павлюченко С.М. та Ткаченко І. О. Випускники разом з класним керівником Яремко Т.С. мандрували у часі фантастичною танцювальною країною.

/tyzhden6.at.ua

       Звичайно, не всі бажаючі взяли участь у сценках, бо довелося обирати найталановитіших акторів, які, на нашу думку, найкраще впоралися зі своїми ролями. Тому під час виступів усіх класів глядачі отримували насолоду від побаченого! Адже саме у дні свята всі починають вірити в дива, та найголовніше – дарувати радість різними подарунками та побажаннями один одному. Отож, миру вам, гарної компанії, бадьорого настрою на весь рік!

Кирилов Іван, 7 – Б клас та Коваленко Дарія, 7 – А клас


ПОДІЛИТИСЯ ПОСИЛАННЯМ:


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Гімн "Тижня-6"
Категорії розділу
Шкільними коридорами [71]
Події, що відбуваються на території школи
Скулспецкор [87]
Події, що відбуваються поза шкільною територією
Шкільна творчість [6]
Творчі здобутки наших учнів
Новини редакції [12]
Новини редакції "Тижня-6"
Discovery [5]
Матеріали про цікавинки нашого світу
Відеоматеріали [15]
Відеовипуски "Тижня-6"
ЗНО-200 [6]
Підготовка до ЗНО
Погода Yahoo!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту